Nieuwe speellijst Yentl en de Boer

De nieuwe speellijst van TvC’ers YENTL EN DE BOER staat online!
Yentl en de Boer in Concert
Vanaf september Yentl en de Boer in Concert!
Het is inmiddels een beproefd concept: elke zomer verzamelen Yentl en de Boer hun aller­mooiste, grappigste en ontroerendste liedjes en trekken samen met hun lievelings­muzikanten langs de zomer­festivals en (openlucht)­theaters.
Dit jaar gaan ze een stap verder en duiken de meiden na de zomer ook de theaters in met een verzameling van hun mooiste werk en gloed­nieuwe nummers.
Yentl en de Boer - Magie
Februari 2018 start hun nieuwe voorstelling ‘Magie’.
Wanneer maak je nou echt iets bijzonders mee? Ja, toen je een baby was. Toen hing er zo’n knuffel boven je bed, waar muziek uitkwam als je aan het touwtje trok. Dat was genoeg voor urenlange verwondering. Maar tegenwoordig… je dagen trekken als een monotone massa aan je voorbij. Laatst at iemand een appel met klokkenhuis en al op. Daar voelde je wel wat bij. Maar dat er echt iets uitzonderlijks gebeurt? Zo’n moment, dat alles samenkomt, de optelsom meer is dan de delen… Je schenkt jezelf nog een glas rode wijn in, morst op het kleed en stoot je elleboog. Je wilt nou eindelijk wel iets meemaken. Iets, dat je even optilt boven het alledaagse. Noem het Magie.
 
Check de link voor meer informatie en de speellijst!